HER AÇIKLAMAMIZ BURADA

HER AÇIKLAMAMIZ BURADA
DERNEK MERKEZİ İLE İLETİŞİM İÇİN TELEFONUMUZ VE GENEL BAŞKANIMIZIN TELEFONU AYRICA, E-POSTA ADRESİ: cetkoder@gmail.com

23 Ağustos 2017 Çarşamba

ÇETKODER, KURBAN BAYRAMI TATİLİ İLE İLGİLİ TÜKETİCİLERİ UYARDI

23.AĞUSTOS.2017 

GÜNLÜ BASIN AÇIKLAMASI (BÜLTEN)



ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA

DERNEĞİ (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ



ÇETKODER: Şeker sandığınız çöker olur…

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Ülkemizin ekonomik durumu belli. Memura verilecek zam, emekliye verilecek zam belli oldu açıklandı. İnsanların gelirleri giderlerine denk gelmez ise ve giderim fazla, ben bunu nasıl kapatırım diye düşünüp, borca, krediye, sarılırsa sonu felaket olur. İnsanlarımız halk deyimi ile Ayağını yorganına göre uzatmak durumundadır. İmkânları dışında yaşamamalıdır. Onda var, bende niye yok diyerek bir özenti ve hayal içine girmemelidir. Yaşam her zaman iyi olaylarla karşılaştırmaz kötü süprizlerle de doludur. Özellikle son 15 yıl içinde kredi kartı borcu ve kredi borcu olaylarında patlama yaşanmıştır. İnsanlar ödeyemedikleri borçları nedeni ile HACİZLE karşı karşıya kalmakta, yuvalar yıkılmakta, ocaklar sönmektedir. Bu nedenle harcamalar kontrol altına alınmalı, gereksiz harcamadan kaçınılmalı, sizleri sıkıntıya sokacak borçlanmalara girilmemelidir” dedi.

KURBAN BAYRAMI 10 GÜN

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş,  “Her tür uyarı ve ikazımıza rağmen Kurban Bayramı bu yıl da büyüklerimizin uygun görmesi ile 10 güne çıkartıldı. Elbette onlarında bildiği vardır diye düşünüyoruz. Ancak vatandaşlarımız 10 günlük tatili nasıl değerlendireceğiz diye düşünürken, imkânlarının dışına sakın ola çıkmasın. Kredi çekerek, borçlanarak tatil yapmaya kalkmasın. Sonu hüsran olur, felaket olur. Resmi kayıtlarda aldığı bireysel- tüketici- kredisini ödeyemeyen, ödeme güçlüğü çeken sayısı 800 bin civarında. Şu anda çektiğiniz sıkıntılar yüzünden size ŞEKER gibi gören bu kredi ve borçlanmalar hayatınıza ÇÖKER durumda olur. Mağdur, mazlum duruma düşmemek için lütfen dikkat edin”



NOT:  Bize,  cetkoder@gmail.com  adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilirsiniz.
ÇETKODER Genel Başkanı: 0.532. 282 29 91
ÇETKODER Basın Açıklama Metinlerimizin Yer Aldığı BLOĞ Hesabımız:http://cetkoder.blogspot.com.tr/
ÇETKODER Herkese Açık olan ve Basın Bültenlerimizin yer aldığı Facebook Grubumuzhttps://www.facebook.com/groups/1523446857964259/
Genel Başkanımızın Twitter hesabı: https://twitter.com/mustafagoktas06
Google arama motorundaki grubumuz:http://groups.google.com.tr/group/cetkoder
FOTO İÇİN: BLOG SAYFAMIZI İNCELERSENİZ BİZE AİT ÇEŞİTLİ FOTOLAR MEVCUTTUR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder