HER AÇIKLAMAMIZ BURADA

HER AÇIKLAMAMIZ BURADA
DERNEK MERKEZİ İLE İLETİŞİM İÇİN TELEFONUMUZ VE GENEL BAŞKANIMIZIN TELEFONU AYRICA, E-POSTA ADRESİ: cetkoder@gmail.com

8 Nisan 2017 Cumartesi

ÇETKODER REFERANDUM İÇİN TAVRINI AÇIKLADI

08.NİSAN.2017 GÜNLÜ BASIN AÇIKLAMASI

(BÜLTENDİR)


ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA

DERNEĞİ (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ

ÇETKODER: Tek Millet, Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Vatan için EVET diyoruz.

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı İktisatçı Mustafa Göktaş, “Ülkemiz Doğusu, Batısı, Güneyi, Kuzeyi ile bir bütündür ve içinde yaşayan etnik kökeni, dini, dili, ırkı ne olursa olsun tüm insanlarımız kardeştir. Bu bağlamda Bu ülkenin birlik ve beraberliğini bozmak ve kardeşi kardeşe düşürmek için son 40 yıldır yaşanan olayları birlikte gözlüyoruz. 1980 ihtilalı ve sonrası yaşadıklarımız ardından faili meçhul cinayetler, Terör örgütlerinin aldığı canlar, sonunda 15 Temmuz olayı ve Batının ve AB ile ABD’nin ülkemize karşı tavrı net bir şekilde ortada. Sınır komşularımıza bakıyoruz. Üzerlerinde oynanan siyasi oyunlara bakıyoruz. Hep birlikte gözlüyoruz. Osmanlı 700 yıl hüküm sürerken çektiği sıkıntı ve badireleri de biliyoruz. Bu gün Cumhuriyetimiz aynı sıkıntıları yaşıyor. Şüphesiz biz Osmanlının Torunları, Cumhuriyetin çocuklarıyız. Cumhuriyet bir fazilettir ve Kurucumuz Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk bizlere gerek söylevinde, gerekse 10 yıl marşında, gerekse nutuk adlı eserinde doğru yolu göstermiştir. Bizler onun aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyoruz. Gelinen noktada Dünya milletlerinin, ülkemiz, devletimiz, vatanımız, milletimiz, bayrağımız üzerinde ve sınır komşularımız ile coğrafyamız üzerinde entrikaları bitmemektedir. Bu gün Suriye göz önündedir. Ancak Libya’da, Irak’da yaşananları unutmuş değiliz. Uyanık olmak zorundayız. Üzerimizde oynanan oyunları görmek zorundayız ve bozmak zorundayız. Bu bir Milli görevdir” dedi.

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı İktisatçı Mustafa Göktaş, “Bu ülkede darbe dönemlerinin bitmesi, genç Türkiye’nin yeniden tahsisi gerekmektedir. Yine tam bağımsız bir Türkiye için daha büyük gayret sarf etmek zorundayız. El ele vererek güçlü bir ekonomiye sahip olmak, iyi bir eğitim kalitesine kavuşmak zorundayız. Daha güçlü demokrasi ve daha güçlü bir cumhuriyet için yapılan çalışmalara omuz vermemiz gerekmektedir. Daha güçlü bir sistem ve daha güçlü bir Türkiye’yi yeniden inşat etmek için el ele tutuşmak zorundayız.  Yıllardır sıkıntılar ile boğuşan ve türlü çeşitli söyleme maruz kalan Yargımızın sivilleşmesi ve tam bağımsızlığı için, Terör ve işsizliğin belinin kırılması için, Tek Millet, Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Vatan için, Bizlerde ülke geneli tüm gönüllülerimizle beraber EVET diyoruz” dedi.



NOT:  Bize,  cetkoder@gmail.com  adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilirsiniz.
ÇETKODER Genel Başkanı: 0.532. 282 29 91
ÇETKODER Basın Açıklama Metinlerimizin Yer Aldığı BLOĞ Hesabımız:http://cetkoder.blogspot.com.tr/
ÇETKODER Herkese Açık olan ve Basın Bültenlerimizin yer aldığı Facebook Grubumuzhttps://www.facebook.com/groups/1523446857964259/
Genel Başkanımızın Twitter hesabı: https://twitter.com/mustafagoktas06
Google arama motorundaki grubumuz:http://groups.google.com.tr/group/cetkoder
FOTO İÇİN: BLOG SAYFAMIZI İNCELERSENİZ BİZE AİT ÇEŞİTLİ FOTOLAR MEVCUTTUR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder